AIMÉE & WIETSKE CHOREOGRAFIE

Euclase Movements maakt choreografieën op maat voor verschillende disciplines zoals uitvoeringen, feesten en wedstrijden. Een dans is meer dan een reeks soepele bewegingen, we halen alles uit de artiesten/sporters en kijken naar individuele aspecten. Het is ook een uiting van energie, emotie en passie! In overleg is er ontzettend veel mogelijk. We vinden het interessant om mee te denken met uw project zodat het een groot succes wordt! 

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van acrobatische routines. De choreografen zijn Aimée Tent & Wietske van der Tol, zij weten veel over de sport en zorgen daarom ook dat alle vereiste aspecten in de routine zitten. Aimée & Wietske hebben deelgenomen aan Europese Kampioenschappen, Wereldkampioenschappen en zijn meerdere malen Nederlands Kampioen geweest. Nu ze allebei gestopt zijn, maken ze met veel passie en plezier acrobatische routines!

Hieronder volgt de prijsopgave, alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten. Vul het contactformulier wanneer u een acrobatische routine wilt boeken, u vindt deze aan het einde van de pagina. In overleg is er ontzettend veel mogelijk!

E-lijn

€65,40

D-lijn

€76,30

C-lijn

€87,20

B-lijn & A-pupil

€98,10

A-lijn

€119,09

Cleaning sessie 

90 minuten met één choreografe 

€32,70

Cleaning sessie

120 minuten met één choreografe

€43,60

Choreografie workshop

90 minuten tijdens een training

€109,-

Acrobatische groepsshow/demo

één choreografe 

€20,- p/u ex. 9% btw

Acrobatische groepshow/demo

twee choreografen

€38,- p/u ex. 9% btw