Wij maken choreografieën op maat voor verschillende disciplines zoals uitvoeringen, feesten en wedstrijden. Een dans is meer dan een reeks soepele bewegingen, we halen alles uit de sporters/artiesten en kijken naar individuele aspecten. Het is ook een uiting van energie, emotie en passie! In overleg is er ontzettend veel mogelijk. We vinden het interessant om mee te denken met uw project zodat het een groot succes wordt; vul onderstaand contactformulier voor meer info!


Wij zijn gespecialiseerd in het maken van acrobatische routines. De choreografen zijn Aimée Tent & Wietske van der Tol, zij weten veel over de sport en zorgen daarom ook dat alle vereiste aspecten in de routine zitten. Aimée & Wietske hebben deelgenomen aan Europese Kampioenschappen, Wereldkampioenschappen en zijn meerdere malen Nederlands Kampioen geweest. Nu ze allebei gestopt zijn, maken ze met veel passie en plezier acrobatische routines!

Hieronder volgt de prijsopgave BETREFT DE ACROBATISCHE GYMNASTIEK DIENSTEN, alle prijzen zijn exclusief btw en exclusief reiskosten. Vul het contactformulier wanneer u een acrobatische routine wilt boeken, u vindt deze aan het einde van de pagina. In overleg is er ontzettend veel mogelijk!

E-lijn 

bedrag exclusief btw

€65,-

D-lijn

bedrag exclusief btw

€76,-

C-lijn

bedrag exclusief btw

€87,-

B-lijn & A-pupil

bedrag exclusief btw

€98,-

A-lijn

bedrag exclusief btw

€119,-

Cleaning sessie

bedrag exclusief btw

€30,- p/u

Choreografie workshop (90min)

bedrag exclusief btw

€109,-

Acrobatische groepshow/demo

bedrag exclusief btw

€55,- p/u