Wij maken choreografieën op maat voor verschillende disciplines zoals uitvoeringen, feesten en wedstrijden. Een dans is meer dan een reeks soepele bewegingen, we halen alles uit de sporters/artiesten en kijken naar individuele aspecten. Het is ook een uiting van energie, emotie en passie! In overleg is er ontzettend veel mogelijk. We vinden het interessant om mee te denken met uw project zodat het een groot succes wordt!


Berne Iepenloftspul Macbeth 2019

Dans en Choreografie door Wietske van der Tol

Foto's gemaakt door Johan van der Klaauw 


Wij zijn gespecialiseerd in het maken van acrobatische routines. De choreografen zijn Aimée Tent & Wietske van der Tol, Charèll Phijffers, Melissa Beekhof en Youandi Kingma! Wij weten veel over deze sport en zorgen daarom ook dat alle vereiste aspecten in de routine zitten, daarnaast hebben wij allemaal deelgenomen aan Europese Kampioenschappen, Wereldkampioenschappen en zijn meerdere malen Nederlands Kampioen geweest. Nu we gestopt zijn met de wedstrijdsport, maken we met veel passie en plezier acrobatische routines!

Hieronder volgt de prijsopgave BETREFT DE ACROBATISCHE GYMNASTIEK DIENSTEN, alle prijzen zijn EXCLUSIEF REISKOSTEN (0,19 cent per kilometer) en exclusief eventuele ZAALHUURKOSTEN. Vul het contactformulier wanneer u een acrobatische routine wilt boeken, u vindt deze aan het einde van de pagina. In overleg is er ontzettend veel mogelijk!

E-lijn 

€65,-

D-lijn

€76,-

C-lijn

€87,-

B-lijn 

€98,-

A-pupil

€109,-

A-lijn

€119,-

Cleaning sessie

€33,- p/u

Choreografie workshop

Vraag naar de mogelijkheden!

Prijs in overleg

Acrobatische groepshow/demo

Vraag naar de mogelijkheden!

Prijs in overleg 

NIEUW! Turnoefeningen

Vraag naar de mogelijkheden!

Prijs in overleg

NIEUW! Paaldansacts

Vraag naar de mogelijkheden!

Prijs in overleg