SHOWDANCE

Harlingen @ Anytime Fitness

Maandagmiddag

14:30 tot 15:30 uur (vanaf 6 tot 10 jaar)

De eerste les is op 2 september en de laatste op 25 november

Blauwhuis @ Clubhuis SieSa

Dinsdagmiddag

15:15 tot 16:15 uur (van 6 tot 10 jaar)

16:30 tot 17:30 uur (vanaf 11 jaar) 

De eerste les is op 3 september en de laatste op 26 november.


Woudsend @ De Driuwpôlle

Donderdagmiddag

15:00 tot 16:00 uur (van 6 tot 10 jaar)

16:15 tot 17:15 uur (vanaf 11 jaar)

De eerste les is op 5 september en de laatste op 28 november. 


Bolsward @ Anytime Fitness

Vrijdagmiddag

15:15 tot 16:15 uur (van 6 tot 10 jaar)

16:30 tot 17:30 uur (vanaf 11 jaar)

De eerste les is op 6 september en de laatste op 29 november.

Informatie

Showdance bevat de volgende elementen: DANS - EXPRESSIE - ACROBATIEK - TEAMWORK. We starten natuurlijk met een warming-up; gevolgd door stretches en enkele kracht oefening, daarna doen we oefeningen om de dans te verbeteren en gymnastische/dans elementen, pirouettes en sprongen. De kinderen zullen veel leren en de lessen zijn toegankelijk voor JONGENS & MEISJES!! Deze periode omvat 13 lessen, we werken naar een uitvoering toe met één dans! Zorg ervoor dat je iedere les aanwezig bent. Wanneer je ziek bent of iets anders hebt dien je je af te melden bij Wietske. Meer informatie volgt na opgave. 

Totale kosten per kind: €82,-

Wanneer er meerdere kinderen aangemeld worden vanuit één gezin geldt er een korting van 25% over het totaalbedrag. Eventuele extra kosten qua kleding is ook voor eigen rekening.

Zaterdag 30 november vindt de uitvoering plaats (de locatie en tijden worden binnenkort bekend gemaakt, houdt er rekening mee dat de uitvoering in de middag of avond plaatsvind. De kinderen dienen eerder aanwezig te zijn in verband met make-up en kleding). Ouders, familie, vrienden, de buren, pake en beppe kunnen allemaal komen kijken!

De week ervoor op ZATERDAG 23 NOVEMBER is de GENERALE REPETITIE waarbij er ook een gastchoreografe komt om de uitvoering succesvoller te maken. De GENERALE REPETITIE zal in de middag plaatsvinden. Het is van essentieel belang om hierbij aanwezig te zijn.

Je hoeft niet verplicht mee te doen aan de uitvoering maar dat is natuurlijk wel het allerleukste! Tijdens de uitvoering komen alle groepen samen om het tot één geweldige show te maken! Verdere informatie wordt na opgave vrijgegeven. Wanneer er vragen zijn kun je contact opnemen via onderstaand formulier. Geef je alvast op want VOL=VOL!