Aimée & Wietske Choreografie breidt uit!

25-04-2019

Wij zitten helemaal vol! We hebben alleen nog een paar plekjes over voor cleaningen en oefeningen van de B en C lijn! 

Wegens groot succes zijn wij nu al volgeboekt tot en met december 2019! Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee! Doordat wij zoveel boekingen binnen krijgen hebben wij drie hele goede choreografen aan de mouw getrokken om ons te helpen! Graag introduceren wij de volgende fantastische mensen:

Melissa is een topvrouw, heeft veel ervaring als acrobaat, ze is technisch erg goed en kan ook super mooie choreografieën maken door haar fantasierijke ideeën! Melissa is een harde werkster! Daarnaast is ze ook actief bij Showciety Acrobatics! Wij zijn super blij met lieve Melissa!

Welkom stralende Charèll  - Charèll gaat ook choreografieën maken! Ze heeft ontzettend veel ervaring als acrogymnaste; haar dans, expressie en lijnen zijn altijd perfect! Je kunt veel van haar leren! Daarnaast is ze ook erg creatief, en niet alleen met haar choreografie!

Wij zijn super blij dat Charèll ons gaat helpen! 

Youandi is een geweldige meid en heeft een ultieme expressie, veel creativiteit en is ook nog eens ontzettend lief! Ze is een prachtige acrobaat en gelukkig kunnen we haar acrobatische kunsten nog steeds bewonderen bij Showciety Acrobatics! Kortom: Youandi is een topvrouw & topchoreograaf!