OVER ONS

Aimée Tent is choreografe, acrogymtrainster en 20 jaar jong! Ze woont in Zwolle en deed vanaf haar 10e aan acrobatische gymnastiek. Door de jaren heen heeft zij veel nationale en internationale wedstrijden gedaan, waaronder het EK in 2017! Aimée is een prachtig acrobaat door haar afwerking, mooie lijnen en expressie. Momenteel studeert Aimée Forensisch onderzoek in Amsterdam, geeft training bij Ter Apel en Kampen, maakt ze choreografieën en is ze medeorganisator van Showciety Acrobatics! Aimée is gedreven, lief, oprecht, vrolijk en zeer behulpzaam! Wij hebben Aimée in ons hart gesloten!   

Melissa Beekhof is een zeer technisch acrobaat en 20 jaar jong! Ze is na het EK in 2017 gestopt met de acrobatische wedstrijdsport. Echter heeft ze haar passie kunnen doorzetten in de showacrobatiek! Melissa maakt ook choreografieën en is acrogymtrainster in Hattem. Ze studeert fysiotherapie in Utrecht en vindt het enorm interessant! Daarnaast is Melissa medeorganisator van Showciety Acrobatics en we hebben haar in ons hart gesloten doordat ze communicatief, open, positief, behulpzaam en ontzettend lief is!

Rik van Selling is een zeer gevorderd acrobaat doordat hij ontzettend veel elementen beheerst. Hij heeft meerdere malen deelgenomen aan Europese kampioenschappen, Wereldkampioenschappen, Nederlands kampioenschappen en aan verschillende internationale toernooien. Echter is hij gestopt met de wedstrijdsport en zet hij zijn carrière verder als showacrobaat. Daarnaast studeert Rik Laboratoriumonderzoeken en is hij trainer bij Sportacrobatiek Zwolle. Rik is medeorganisator van Showciety Acrobatics en is bescheiden, veelzijdig, geduldig, humoristisch, ontzettend sympathiek en lief! Ook Rik hebben we in ons hart gesloten!

Wietske van der Tol is 22 jaar en afkomstig uit Friesland. Zij is de eigenaar van Euclase Movements en medeorganisator van Showciety Acrobatics. Met ontzettend veel plezier geeft zij yoga, leert zij anderen choreografie aan en verdiept zij zich graag in natuur, mens & dier. Wietske is AD afgestudeerd in Small Business en Retail Management en heeft een 200-urige allround YTT certificaat gehaald bij Green Yoga (Yoga Alliance) en binnenkort zal zij een 50-urige kinderyoga YTT certificaat behalen bij de Nieuwe Yogaschool (Yoga Alliance). 

Waarom Euclase Movements?

Euclase is 'The stone of Happiness'. Het is een zeldzame steen die energie stimuleert. Het verbindt je hart met je intuïtie en beïnvloedt serendipiteit. Movements staat voor de fysieke bewegingen als in yoga, choreografie en showacrobatiek. Echter staat movements ook voor mentale bewegingen. En dan komen we terug op Euclase, the stone of happines. Ons bedrijf wil een positieve invloed uitoefenen op de samenleving door de activiteiten die wij ondernemen.