top of page

De wereld ligt aan je voeten!

Is er iets wat je niet kunt doen? Wat houdt je tegen om er voor te gaan zonder angsten, beperkingen en restricties? Als je merkt dat je iets moet ‘forceren’ is het vaak niet de juiste tijd. Vertrouw op de timing van het leven en dat alles komt en gaat zoals het waarschijnlijk zo moet lopen. En ja, ook de negatieve en stomme gebeurtenissen gebeuren vast met een reden. Rust en ruimte is nodig om tot jezelf te komen, ieder mens heeft dit nodig dus ook jij verdient het om niks te doen. Rust is uiteindelijk heel productief! Zo kom je namelijk tot inzichten. Het leven mag je aangaan met compassie, met open armen en een open hart. Alles komt en gaat ook al wil je het graag anders of wil je het niet zien of doen. We kunnen niet helen als we niet voelen en de realiteit niet onder ogen durven te zien. Het is zoals het is, ook al is dit gewoon klote. Het kan natuurlijk ook andersom zijn! Allemaal rozengeur en maneschijn, dat vinden we dan weer helemaal top natuurlijk haha! Laat dat maar komen!!!


Wat ook belangrijk is… de volgende vraag: Voel jij je veilig in en met jezelf? Heb je het leuk met jezelf in jouw eigen leven? Wanneer dit niet zo is of voelt, hoe kun je dit dan wel bereiken? Waardoor houdt je niet van jezelf, wat is er dan niet goed genoeg? Wat heb je daar voor nodig? We kunnen er namelijk voor kiezen om te leven in vrijheid en blijheid, zonder schuldgevoel, zonder regels en restricties, zonder ons te laten beïnvloeden door externe invloeden waar we geen controle over hebben en ga zo maar door. Het is niet gemakkelijk om dit allemaal te doen maar het is wel een mogelijkheid, kies voor die weg vol diepe dalen en bergen die beklommen moeten worden om zo tot innerlijke vrijheid te komen of wat je maar wilt bereiken… Iedere overwinning en verandering die jouw goed doet is al een stap dichterbij.


Je bent sterk, dapper en moedig! En zoveel mooier dan je nu gelooft! Blijf in jezelf geloven dat je het kan, no matter what! Je hoeft het niet allemaal alleen te doen! Omring je met mensen die op dit moment bij je passen en waar je dus vrij weinig ‘moeite’ voor hoeft te doen. Als je voelt dat een vriendschap of relatie geen waarde toevoegt (op dit moment) aan jouw leven.. Waarom zou jij jezelf dan nog aanpassen om het wel te laten werken? Dit is niet egoïstisch want diegene heeft ook weer mensen om zich heen die bij hem/haar passen. Kies daarom ook voor jouwzelf en investeer in jouw ontwikkeling tot een vrijer en blijer mens!


Je hoeft je keuzes aan niemand te verdedigen of uit te leggen. Het is jouw leven, leef het… zonder verontschuldigingen.. Het leven is te kort dus maak mooie herinneringen en doe alles wat goed voelt, zorg voor jezelf!
27 weergaven
bottom of page