top of page

Do it YOUR way

Het energielichaam is psychoplastich: het vormt zich (plastisch) naar je psyche! Dus het werkt heel krachtig door je gedachten, beelden en gevoelens. Energie gaat daarnaartoe waar de aandacht is en daarnaast is de mate van concentratie enorm bepalend. De kunst is om een soort balans te vinden met je lijf en je energieveld. Sommige mensen zweven boven hun lichaam zodat ze minder ‘voelen’ / minder ‘bewust’ zijn - of juist nog meer kunnen voelen doordat ze zo afgestemd zijn op de buitenwereld of anderen. Maar het is zo belangrijk om dicht bij JOUW lijf te blijven en met name dichtbij jouw HART!!


De energie vanuit je hartchakra is een puur, zuiver bewustzijn en weet ook exact jouw weg naar huis - naar eenwording met die prachtige liefde. Hoe meer wij ons verliezen in de materiële wereld, des te moeilijker wordt het om ons het grote hart te voelen. Hoe meer we naar binnen gericht zijn, hoe zuiverder het signaal van het hart ook bij ons binnen komt. In deze wereld leven we met zijn allen en doen we zo ons best - begin bij jezelf en met jezelf zodat ‘no matter what happens’ je altijd kunt vertrouwen op je innerlijk weten. Blokkeer niet door angsten voor het verwoorden van je eigen weg want door in contact te zijn met je grote hart waar de waarheid ligt, kun je jezelf uiten en het leven leven vol energie!


BE POWERFUL en ga in de wereld staan voor jouw waarheid:

“ I DID IT MY WAY!”


Yoga of pilates brengt je in je lijf, bewustwording van wat is - meditatie werkt rustgevend voor je monkey mind en kalmeert je zenuwstelsel… Kom het eens ervaren tijdens de lessen. Je bent ook meeeeer dan welkom tijdens de WORKOUT voor een dosis endorfine (verlaagt ook je cortisol!)…


Het gaat erom dat je een fijn leven ervaart en door te investeren in jezelf door middel van activiteiten of bezigheden waardoor je je happy voelt is dat het allemaal meer dan waard! En niets hoef je vast te houden, daarom kom je wanneer je wilt en blijft de strippenkaart geldig.. whaha.. WANT je moet niets, je mag alles! Ik bedoel wanneer je op de bank relaxed omdat je daar zin in hebt is dat ook gooodness. It is all goooooodness omdat je al genoeg bent doordat je bent wie je bent! No need to do anything.
4 weergaven
bottom of page