top of page

Goed genoeg - the deeper you go, the further you grow!

Goed genoeg is eigenlijk niet een doel om na te streven want wanneer is iets goed genoeg?


Wanneer je in het moment leeft denk je niet aan meer, meer en meer of anders!

Je gedachten zijn stiller en je hart en ziel staan aan, je bent je bewust van het nu en dat kun je alleen voelen. Het is wel belangrijk om jezelf te bevrijden van vervelende patronen en traumas die je belemmeren zodat je ook echt meer in het moment kunt leven! En waarom zou je meer of anders willen? Wat gaat je dat geven? Is dat in lijn met wat belangrijk voor jou is? Als iets in jouw leven niet stroomt; wanneer het moeizaam gaat en als een gevoel dat je ‘vast zit’ of een overprikkelt gevoel.…. Stel jezelf dan de vraag:

Wat spreek ik niet uit? Wat is het conflict in mij?


Je weet zelf het antwoord wel maar ergens denk je dat het niet kan of dat je het niet waard bent en ga zo maar door. Als je de deur naar de wereld openzet en jezelf openstelt voor mogelijkheden dat er meer is dan zul je versteld staan! Liefde is er genoeg!

Jij bent al goed genoeg, dit ligt niet aan het X aantal diplomas of hetgeen je behaald/bereikt hebt. Dit ligt ook niet aan je uiterlijk, waar je vandaan komt en ga zo maar door. Gemakkelijk gezegd maar ik gun je van harte dat je jezelf ziet zoals velen jouw zien, als een waardevol mens die ook een welverdiende plek op deze wereld mag innemen met alle wensen die je hebt!


Maak eens op waar je hoofd stiller van wordt en waar je hart van gaat kloppen!

Daar is het goed genoeg, dat laat je leven en beleven!

Scrol eens terug in je foto’s en vaak zie je een rode draad daar waar het goed genoeg is. Van wat er voor jouw echt toe doet. Betekenis, verbinding, gezondheid en zingeving. Whatever counts for YOU!




8 weergaven
bottom of page