top of page

Wat je mag achterlaten in 2022

Jezelf op de tweede plek zetten… (je mag naar nummero uno)

Mensen komen en gaan maar jij zult altijd bij jezelf blijven.

Leer om van jezelf te houden en luister naar je hart, je gevoel en je intuitie!

Dan volg je altijd de weg die het dichtste bij jouw ligt.


Je geluk bij andere mensen zoeken.. (geluk zit in jezelf)

Andere mensen hebben altijd antwoorden maar deze gelden wellicht niet voor jouwzelf!

Wat jij geeft, krijg je niet altijd weer terug en daarmee zeggende heb je totaal geen controle over de wereld of andere mensen. WEL hebben we controle over ons eigen hart en altijd een keuze! Kies voor jouw eigen geluk want meer dan dat heb je niet nodig. Diep van binnen voel je dat wel!


ANGST.. (leef in vrijheid)

Weet dat jij moedig genoeg bent om alles te doorstaan zolang je maar vertrouwen blijft houden IN JEZELF! Vaak heb je al geen andere keuze dan om sterk te zijn door te dealen met alle consequenties die nooit jouw keuze/schuld of fout is geweest! Het is je overkomen en dat had niet mogen gebeuren maar vaak gebeurd het toch met een bepaalde reden zodat je leert. Sleur jezelf uit die donkere plek want als je gaat negeren wat je voelt zal je lichaam uiteindelijk ook wel aangeven wat je hart bedoeld! Bevrijdt jezelf en neem de stappen die daarvoor nodig zijn.


Relaties die je niet goed doen.. (je kan niet iedereen tevreden houden)

Weljaaa deze is moeilijk maar diegene die jouw hart niet vullen met warmte, happiness en plezier mag je loslaten. Ook al waren jullie ‘vroeger’ vrienden betekend niet dat je door de tijd veranderd en daarmee ook de connectie veranderd. Houdt van elkaar van mens tot mens, wie jij bent en wie die andere is zonder zooi er tussen. Wanneer dit niet mogelijk is zal het jouw energie zuigen. Jij weet altijd wat goed voelt voor jouw ongeacht verwachtingen, overtuigingen en gewoon omdat ‘het zo hoort’. Soms komt de connectie weer terug en soms niet. Accepteer je die ander zoals die is of niet? Hoe zit dit andersom? Iets tegen je zin in doen is voor niemand leuk en schuldig hoef je je noooooiiittt te voelen wanneer je eerlijk bent tegenover jezelf en de ander.


Love love love love!!!!
3 weergaven
bottom of page