BAKHUIZEN

Woensdag

St. Odulphusstraat 69, Bakhuizen

19:00 tot 20:00 uur - Power Flow Yoga

20:10 tot 21:10 uur - Stretch Core Yoga

Power Flow Yoga is een mix tussen Vinyasa, Ashtanga, Power Yoga en Pilates. Deze les versterkt en versoepelt je spieren, verbeterd je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. De asanas (houdingen) combineren we met Pranayama (vitale levensenergie/ademhaling). Deze les is voor mensen die meer dynamiek willen, je hoeft niet lenig of gevorderd te zijn om deze les te kunnen volgen en je bent nooit te oud om te beginnen! De les sluiten we af met het beste gedeelte: de meditatie. :)

Stretch Core Yoga brengt je tot rust doordat we diverse asanas (poses) langer vasthouden voor een diepere stretch. Deze les is passiever en voor de mensen die heerlijk een uurtje komen relaxen om tot zichzelf te komen. Tegelijkertijd doen we een aantal core-stability oefeningen waarbij de spieren in de romp versterken voor een betere houding. Iedere les bevat ook Pranayama en natuurlijk aan het einde een meditatie!


De eerste les van het winterseizoen start op woensdag 4 september en de laatste les is op woensdag 11 december 2019; er zijn 15 lessen in totaal. 

Proefles: GRATIS

Losse les: €8,-

Kosten voor 10-lessen strippenkaart: €75,- (geldig voor 11 weken vanaf de eerste les die je volgt)

Onbeperkt: €98,- (onbeperkt geldig tot en met 11 december 2019)

VOOR SCHOLIEREN/STUDENTEN GELDT 25% KORTING!


Neem contact op voor een proefles, meer informatie of voor vragen! Je bent welkom!