YOGA IN WOUDSEND

Donderdag

De Driuwpôlle


FIT FOR WOMEN  -  19:00-20:00

YOGA  -  20:15 tot 21:15 

Yoga is een methode die je helpt om gezondheid, persoonlijke kracht en geluk te ervaren. Iedere week is de les weer anders doordat er verschillende Yin (relatief rustige) en Yang (dynamische) stijlen aan bod komen. De Yang lessen zijn een mix van Vinyasa, Ashtanga, Power Yoga en Pilates. Deze les versterkt en versoepelt je spieren, verbeterd je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. De asanas (houdingen) combineren we met Pranayama (vitale levensenergie/ademhaling). Top voor mensen die meer dynamiek willen, je hoeft niet lenig of gevorderd te zijn om deze les te kunnen volgen en je bent nooit te oud om te beginnen! De Yin lessen brengen je tot rust doordat we diverse asanas (poses) langer vasthouden voor een diepere stretch. Deze les is passiever en voor heerlijk een uurtje relaxen om zo volledig tot jezelf te komen. Tegelijkertijd doen we een aantal core-stability oefeningen waarbij de spieren in de romp versterken voor een betere houding. Iedere les bevat ook Pranayama en natuurlijk aan het einde een meditatie! De mix van Yin en Yang maakt dat je lichaam en geest vitaler worden. 


FIT FOR WOMEN WORKOUT is voor volwassen vanaf 16 jaar! Een heerlijke training voor je conditie, kracht, lenigheid en zelfvertrouwen! Ervaring is niet nodig, plezier staat voorop!! 

Iedere training is weer anders. We doen verschillende krachtoefeningen, werken aan onze conditie, stretchen om de spieren langer te maken, core-stability voor het versterken van de romp en we gaan dansen verschillende stijlen voor de coördinatie! 

Tijdens en na het training komt de stof endorfine vrij die je gelukkig maakt, je verbrand veel calorieën en je traint verschillende spiergroepen. 

Geef je snel op want VOL = VOL!


De eerste les van het herfst/winterseizoen start op donderdag 5 september en de laatste les is dinsdag 12 december 2019; in totaal zijn dit 15 lessen.

Proefles: GRATIS

Losse les: €9,-

Kosten voor 5-lessen strippenkaart yoga OF fit for women workout: €40,- (geldig voor 12 weken vanaf de eerste les die je volgt)

Kosten voor 10-lessen strippenkaart yoga OF fit for women workout: €70,- (geldig voor 12 weken vanaf de eerste les die je volgt)

Onbeperkt yoga OF fit for women workout: €90,- (onbeperkt geldig tot en met 10 december 2019)

COMBIDEAL YOGA MET FIT FOR WOMEN WORKOUT: €150,- (totale kosten van beide lessen)

VOOR SCHOLIEREN/STUDENTEN GELDT 25% KORTING!