Yoga

Yin Yoga

Vinyasa Yoga

Hatha / Vinyasa Yoga

Power Flow Yoga

Stretch Core Yoga

Yoga Multi Stijl

Fit For Woman

 

Workout

 

Yin Yoga

Yin yoga is een langzame vorm van yoga voor rustige houdingen, en de asana’s (houdingen) worden voor langere tijd vastgehouden. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en blijven de gewrichten soepel. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten. Bindweefsel ondersteunt, verbindt, beschermt onze organen en geeft ons lichaam structuur.

Vinyasa Yoga

Vinyasa staat ook wel bekend als Flow yoga: je kunt het het beste voor je zien als coördinatie van een flow van bepaalde houdingen op de beweging van de ademhaling. Je 'flowt' als het ware van de ene naar de andere houding in de les. Dit is een dynamische les! 

Hatha Yoga

Hatha bestaat uit de woorden Ha en Tha wat in het Sanskriet zon en maan betekent. Hiermee wordt verwezen naar het evenwicht tussen tegengestelde concepten. Hatha yoga bestaat uit fysieke yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie! Qua inspanning komt het tussen de vinyasa en yin yoga les

Power Flow Yoga

Power Flow Yoga is een mix tussen Vinyasa yoga, Ashtanga yoga, Power yoga en pilates. Deze les versterkt en versoepelt je spieren, ook verbeterd het je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. De asanas (houdingen) combineren we met Pranayama (ademhalingsoefeningen). Deze les is voor mensen die meer dynamiek willen, je hoeft niet lenig of gevorderd te zijn om deze les te kunnen volgen. En je bent nooit te oud om te beginnen! De les sluiten we altijd af met een meditatie.

Stretch Core Yoga

Stretch Core Yoga brengt je tot rust doordat we diverse asanas (poses) langer vasthouden voor een diepere stretch. Deze les is passiever en voor de mensen die heerlijk een uurtje komen relaxen om tot zichzelf te komen. Echter is deze les niet per definitie gemakkelijk dan de Power Flow doordat we de de asanas echt langer vasthouden. Daarnaast doen we een aantal core-stability oefeningen waarbij de spieren in de romp versterken voor een goede houding. Iedere les bevat ook pranayama en natuurlijk aan het einde een meditatie.

Yoga Multi Stijl

Yoga is een methode die je helpt om gezondheid, persoonlijke kracht en geluk te ervaren. Iedere week is de les weer anders doordat er verschillende Yin (relatief rustige) en Yang (dynamische) stijlen aan bod komen. De Yang lessen zijn een mix van Ashtange, Vinyasa en Power yoga. Deze les versterkt en versoepelt je spieren. Daarnaast verbeterd het je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. De Yin lessen brengen je tot rust doordat we diverse asana's (poses) langer vasthouden voor een diepere stretch. Al met al wordt deze serie een goede combinatie van Yin en Yang. 

Fit For Woman Workout

Fit for women workout is voor volwassenen vanaf 16 jaar. Een heerlijke training voor je conditie, kracht, lenigheid en zelfvertrouwen! Ervaring is niet nodig, plezier staat voorop! Iedere training is weer anders. We doen bijvoorbeeld verschillende krachtoefeningen, werken aan onze conditie, stretchen om de spieren langer te maken en doen core-stability voor het versterken van de romp. Daarnaast gaan we ook dansen in verschillende stijlen voor de coördinatie! Tijdens en na de training komt de stof endorfine vrij, die je gelukkig maakt! 

 
 
 
 
 
 

06-15663085

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© Created in 2019 

by Liesbeth Rypma 
Liry_design