Workshops

De mogelijkheden zijn grenzeloos! Neem contact op en dan komen we er wel uit!

Datum onbekend...

Acro Yoga

Acroyoga zorgt voor adrenaline, is uitdagend en werkt lichtelijk verslavend doordat het zó leuk is!

Datum onbekend...

Yoga Awereness Event

Yoga met tussendoor een pauze met drinken en heerlijke hapjes.

Elk event heeft een ander thema, een andere locatie. 

Zo wordt je keer op keer verrast, geprikkeld en relaxed!

Privé lessen

Het is ook mogelijk om in een klein groepje yoga te volgen. Dit kan bij iemand thuis, wanneer hier genoeg ruimte voor is maar er kan ook een ruimte gehuurd worden.

In de lessen kunnen verschillende stijlen van yoga verwerkt worden of een mix daarvan. Wij hebben alle materialen zoals matten, kussens, blokken en dergelijke. 

In overleg is er veel mogelijk. Neem contact op via onderstaand formulier.

 

Acro Yoga

Acroyoga doe je samen met één of twee partner(s). Ieder heeft zijn eigen rol: de "base" (basis), "flyer" (vlieger) en de "spotter" (iemand die assisteert en helpt bij de poses).

De rol van de base is het verlenen van stabiliteit. Als base lig je vaak met je rug op de grond en laat je de flyer 'vliegen'. Het is een behoorlijke work-out doordat je verschillende spiergroepen traint; je traint vooral je core- en lachspieren. 

 

Wederzijds vertrouwen is van essentieel belang bij Acro yoga. De les begint vaak met een cirkelceremonie, gevolgd door rek- en strekoefeningen om de spieren op te warmen. Daarna starten we met de asana's (poses/houdingen).

 

Yoga Awerness Event

Ieder kwartaal organiseren wij een Yoga Awareness event. En elk event heeft een ander thema, een andere locatie en andere hapjes. Zo wordt je keer op keer verrast, geprikkeld en relaxed!

De opbouw van Yoga Awareness Event bestaat uit een les Vinyasa/Ashtanga yoga, Yin of Hatha yoga, een meditatie en tussendoor een pauze met drinken en heerlijke hapjes.