top of page

Euclase Movements

Euclase is een kristal met heldere blauwe en soms groen achtige kleuren!

Het is een zeldzaam mineraal en de betekenis van Euclase is kort gezegt KRACHT, HELDERHEID en BLIJDSCHAP! Het stimuleert het hart met je mind en dus jouw intuitie! Het brengt helderheid en innerlijke rust doordat het constant negatieve energie probeert te reinigen in ruil voor positieve straling! Samenwerken is waardevol…

Een krachtig kristal die helpt tijdens het kostbare leven, hetgeen ik ook graag wil overbrengen tijdens de yoga/workout/pilates en dance lessen!

Vandaar ook Movements als in de letterlijke en figuurlijke beweging!

De leeuw staat voor POWER! Deze heb ik ook op mijn onderarm getatoeëerd!

Ervaringen

Centre for Sports & Education - Zwolle - HAVO

Small Business en Retail Management - Leeuwarden - Associate Degree

Stage bij Marmelstein Studios &

Van der Lei Showproducties

Green Yoga International - 200hr Multi Style Yoga certified by Yoga Alliance

.

De Nieuwe Yogaschool - Johan Noorloos & Helen Purperhart 50hrs Kinderyoga course.

.

Berne Iepenloftspul choreografie

.

LOI klassieke massage cursus

IMG_3254.jpeg

Wietske van der Tol

Vol enthousiasme en energie ga ik te werk en geniet van de blijdschap en voldoening van de mensen en kinderen! Vanuit de ervaring als acrobatisch gymnast ben ik gestart met yoga, workout- en danslessen. Ondertussen heb ik veel ervaring opgedaan en leer elke dag weer iets nieuws! Niks is mij te gek en ga graag de uitdaging aan! Dat is waar Euclase ook voor staat!

De mogelijkheden zijn grenzeloos en ik kom graag met jou in contact. Lees meer over mijn persoonlijke verhaal via het krantenartikel uit de Leeuwarden Courant. Geschreven door Rixt Oenema!

Klik op de link hieronder, stel gerust vragen of voel je vrij om jezelf te delen samen met mij! Je bent van harte welkom!

bottom of page