top of page

Algemene voorwaarden

VOORWAARDEN WORKOUT/YOGA/PILATES

Een abonnement is geldig voor een seizoen, ik werk met twee verschillende periodes: het herfst/winter seizoen van september tot december en de lente/zomer periode van januari tot juni! Mocht je eens een les missen dan kun je die ergens anders inhalen, deze vrijheid en keuze ligt bij jouw. Je bent overal welkom daar waar ik lessen aanbied. Echter bij sommige lessen dien je je aan te melden gezien het ‘vol’ zit dus kun je voor de zekerheid even een berichtje sturen! Dit geldt voor alle abonnementen voor yoga, pilates of workout! 

 

De lessenkaarten die ik aanbiedt heeft geen houdbaarheidsdatum dus je kunt komen wanneer dit voor jouw schikt. Let wel op dat een reeds betaalde kaart niet teruggenomen kan worden, de openstaande lessen kunnen op alle plaatsen gevolgd worden daar waar ik les geef. De kaart kan niet worden overgedragen op een andere naam. Na een seizoen kunnen er wijzigingen plaatsvinden dus hier kun je eventueel rekening mee houden!

Het deelnemen aan de lessen is geheel voor eigen risico. De lessen die worden gegeven zijn fysiek van aard en er is altijd een risico op blessures. Ieder is zelf verantwoordelijk voor eventueel letsel. Bij twijfel aan je gezondheid, dan adviseer ik je om een huisarts of specialist te raadplegen. 

Bij onvoorziene omstandigheden (bijvoorbeeld bij ziekte of ongeval) zal de les niet doorgaan, dit kan natuurlijk eens voorkomen. 

Vraag & Antwoord

Teruggave bijdrage 

Dance lessen

Ook betreft de dance lessen werk ik met twee seizoenen, herfst/winter en lente/zomer. Wanneer je zoon of dochter mee komt dansen maar het seizoen niet afmaakt; is er geen mogelijkheid om de openstaande lessen retour te geven. De keuze om deel te nemen geldt voor een heel seizoen. 

Aanpassingen 

Persoonlijk abonnement 

Het is zeker mogelijk een aangepast / persoonlijk abonnement te ontvangen wanneer je de ene week bijvoorbeeld eenmaal wilt komen en die week daarop twee keer! Er is van alles mogelijk dus kom gerust overleggen! Niet ieder mens is hetzelfde dus denk ik graag met je mee!

Aangepast betalen 

Betalen in gedeelten 

De betaling kan ook in gedeelten plaatsvinden, dit is natuurlijk geen probleem! Kom in contact en dan komen we er altijd uit - een oplossing geldt voor ieder probleem!

bottom of page