top of page

Privé lessen

Een privé les wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften en je krijgt de volledige aandacht. Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften. Ik denk graag met je mee en kan dus op ieder niveau, intensiteit en in elke vorm gegeven worden. En dat op een moment wanneer het jou uitkomt en voor jou goed voelt.

 

Door het beoefenen van privé yoga op een ontspannen manier worden fysieke en mentale aspecten gestimuleerd. Denk aan toename van spierkracht en flexibiliteit, een betere nachtrust, meer energie en focus, een diepere verbinding tussen lichaam en geest waardoor je bewustere keuzes maakt. Kortom, meer geluk en een algehele betere kwaliteit van je leven.

 

Bij de pilates oefeningen focussen we op de onderrug, buik, bekken en bilspieren. Op die manier wordt er een sterk 'centrum' verkregen, ook wel ‘powerhouse’ genoemd. Een sterke powerhouse geeft je energie, stabiliteit, controle en kracht.

 

Al met al is er dus veel mogelijk en denk ik graag mee naar hetgeen je wilt bereiken!

prive les.JPG
7FCDC58E-C0B8-4439-874C-158D5ADE9DA5.jpeg

Prijzen in overleg

De lessen vinden plaats in Woudsend. Het adres en overige informatie ontvang je na opgave. Alle materialen zijn aanwezig op deze locatie dus het enige wat je mee hoeft te nemen is wat drinken en een handdoek. 

Mogelijkheden lessen: 

- Yoga
(yin, hatha, vinyasa, asthanga)
- Workout (krachttraining)
- Pilates (kracht en lenigheid)
- Dans (optreden en/of kinderfeestje)
- Acrobatiek (optreden en/of kinderfeestje)
- Luchtacrobatiek (optreden en/of kinderfeestje)
- Meditatie/mindfulness (kan met een grotere groep, 4 of 5 personen)

711B0B9B-6025-458C-AC90-BFD61E3F10F2.jpeg

Het is dus mogelijk om individueel les te krijgen of samen met een vriend/vriendin. Neem contact op zodat we kunnen overleggen over de mogelijkheden. 

We kunnen toewerken naar een doel of streven wat je graag zult willen bereiken! Ik denk graag met je/jullie mee!

bottom of page